Autobus za Pariz Charles de Gaulle (aerodrom)

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom)

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Svoju FlixBus kartu za putovanje od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) iskoristi tako što ćeš jednostavno pokazati PDF potvrdu o rezervaciji koja ti je stigla imejlom ili kartu sačuvanu u FlixBus aplikaciji. Nema potrebe da štampaš kartu: samo je pokaži vozaču u digitalnom obliku na ulasku u autobus.
Putuj sa FlixBus-om od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) po pristupačnoj ceni. Cena karte može iznositi svega 699,00 din, u zavisnosti od mesta polaska!
Imamo jednu FlixBus stanicu u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom). Njenu lokaciju možeš da nađeš na mapi na ovoj stranici. Ako letiš iz Pariz Charles de Gaulle (aerodrom), obavezno proveri rastojanje i izračunaj potrebno vreme putovanja od stanice do mesta polaska na aerodromu i uživaj u putovanju bez stresa.
Sa FlixBus-om dolazak ili polazak iz Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) je lako sa linijama iz 92 gradova. Razmisli o našim noćnim autobusima i uštedi na smeštaju.
Rezervisanje sedišta u FlixBus aerodromskom autobusu od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) je jednostavno i lako. Možeš da rezervišeš onlajn tako što ćeš izabrati aerodrom polaska i dolaska i izabrati željeni datum putovanja. Za najbolje ponude upotrebi besplatnu FlixBus aplikaciju.
Naši aerodromski transferi od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) obećavaju udobno putovanja sa dosta prostora za noge, utičnicama za struju i toaletima u vozilima. Većina naših autobusa takođe ima besplatan Wi-Fi. Zato ne zaboravi da poneseš punjače za svoje uređaje i iskoristi naše utičnice u vozilima.
Da, izbor našeg aerodromskog autobusa od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) je zeleni izbor. On smanjuje emisije ugljenika u poređenju sa ličnim automobilima ili avionima. Pomozi nam da ostvarimo svoj cilj za nultu emisiju i označi polje za kompenzovanje CO₂ kada praviš rezervaciju!
Apsolutno! Naši aerodromski transferi od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) namenjeni su svima, uključujući i putnike sa invalidskim kolicima, životinjama za podršku ili trudnice.
Kada praviš rezervaciju za putovanje od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom), možeš da rezervišeš željeno sedište ako je slobodno. U ponudi si panorama sedišta, sedišta sa stočićem ili sedišta-ležajevi. Za više informacija poseti našu stranicu za rezervaciju sedišta.
Naravno, putnici mlađi od 15 godina dobijaju karte sa popustom za naše aerodromske linije od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom). Trudimo se da ponudimo najbolju cenu u trenutku pravljenja rezervacije, a ona može biti i niža od cene za decu. Za više detalja pogledaj naše propise o putovanju dece. Ne zaboravi da je prevoz kolica ili sklopivih kolica besplatan!
Nemoj da se stresiraš zbog pakovanja za FlixBus aerodromski transfer od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom). Tvoja karta obuhvata BESPLATAN prevoz jednog komada ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg). Za više informacija o prevozu dodatnog ili prtljaga nestandardne veličine poseti ovu. stranicu Takođe uporedi i pravilnik o prtljagu avio-prevoznika i osiguraj putovanje bez stresa.
Nudimo više načina plaćanja za tvoju kartu od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom). Između ostalog, možeš da izabereš plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Izaberi željeni način u odeljku za plaćanje. Ako naiđeš na probleme, poseti našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja kada kartu kupuješ u autobusu ili na našim prodajnim mestima.

Doživi neverovatnu lakoću transfera od/do aerodroma u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) sa FlixBus-om

Jednostavan proces rezervisanja

Započni svoje putovanje do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) izuzetno jednostavnim procesom rezervisanja. Uz karte dostupne po ekonomičnoj ceni od 699,00 din, FlixBus nudi i različite opcije za plaćanje, uključujući kreditne kartice, PayPal i Google Pay. Za pitanja u vezi sa plaćanjem obrati se našoj specijalizovanoj korisničkoj podršci.

Strateške lokacije stanica

FlixBus pruža optimalno povezivanje i nudi ti strateški lociranu stanicu u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom); Paris Charles de Gaulle (Central Bus Station - Terminal 3). Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) je dostupna iz brojnih gradova polaska, što ti omogućuje da dođeš do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) mnogo pre leta.

Praćenje u realnom vremenu

Budi u toku sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu i prati status svog autobusa od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom) svake sekunde.

Planiraj transfer od ili do Pariz Charles de Gaulle (aerodrom).

Ako letiš iz Pariz Charles de Gaulle (aerodrom), pre nego što rezervišeš autobusku kartu, preporučujemo da razmisliš o trajanju transfera, trajanju putovanja do zone za čekiranje na aerodromu i o idealnom vremensku dolaska pre leta. Ako slećeš u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom), uzmi u obzir trajanje procedure na aerodromu i drugih mogućih formalnosti i pronađi autobusku stanicu na aerodromu pre nego što kupiš autobusku kartu. Ako uzmeš u obzir ove faktore, imaćeš efikasan transfer od ili do aerodroma u Pariz Charles de Gaulle (aerodrom). Doživi sa FlixBus-om spoj pristupačnih cena, udobnosti i praktičnosti!

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti