Ako imaš teškoće sa korišćenjem ovog veb-sajta, pozovi nas na +381 11 4250133 ili idi na FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Vaučeri za putovanje autobusom

Kupi poklon-vaučere i osvoji vaučere

Putovanje autobusom po Evropi sa FlixBus poklon-vaučerima

Naši poklon-vaučeri

Savršen poklon za svaku priliku – FlixBus poklon-vaučer! Ako ne možeš da odlučiš šta da pokloniš dragoj osobi, šta je bolje od putovanja na jednu od preko 2,500 evropskih destinacija?

Naši poklon-vaučeri za putovanje autobusom dostupni su u apoenima od 10 €, 25 € ili 40 €. Jednostavno izaberi željeni iznos, plati ga onlajn preko našeg fan-šopa i mi ćemo ti vaučer poslati imejlom.Poklon-vaučer se lako koristi kada praviš rezervaciju na FlixBus.com – samo unesi kôd u procesu rezervacije.

Uzmi vaučer

Osvoji besplatne vaučere za putovanje autobusom…

Želiš besplatne vaučere? I dobiješ putovanje u Evropi po do sada najpovoljnijim cenama? Ili možda i besplatno ako učestvuješ u nekoj od naših nagradnih igara? Nema problema!

Često organizujemo nagradne igre, izvlačenja srećnih dobitnika i neplanirano deljenje koje ne treba propustiti! Bilo da se radi o takmičenju u ‘dizajniranju autobusa’ ili o izazovu u pravljenju selfija na jednoj od naših evropskih linija, sa FlixBus-om uvek postoji šansa da osvojiš besplatno putovanje autobusom i vaučere.

Jednostavno se registruj za naš onlajn bilten danas. Ne samo da ćeš dobijati ekskluzivne ponude, popuste i vaučere, već ćeš i među prvima saznati sve novosti iz FlixBus-a.

Lajkuj našu Facebook stranicu i nikada nećeš propustiti naše ekskluzivne ponude i poklone – saznaj među prvima za naše promocije, takmičenja i poklone!