Autobuske karte od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb

od 15.679 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Aerodrom Frankfurt na Majni

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Cena naše usluge autobuskog aerodromskog transfera od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb kreće od 8.659,00 din. Za najbolje ponude, razmisli o putovanju van špica ili radnim danima. Kartu lako možeš da kupiš na ovom sajtu ili preko aplikacije.
Aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb obuhvata rastojanje od 927 km. Putovanje obično traje 14 sata 40 minutama. Kada planiraš putovanje, ne zaboravi da uračunaš moguće gužve u saobraćaju i aerodromske procedure.
Za praćenje aerodromskog autobusa od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb koristi naše praćenje autobusa u realnom vremenu. Izaberi autobusku stanicu da proveriš vreme dolaska u Zagreb i pogledaš da li ima potencijalnih kašnjenja.
Nema potrebe da štampaš svoju kartu za aerodromski transfer ako je kupljena onlajn ili preko aplikacije. Jednostavno vozaču pokaži QR kôd koji ti je stigao imejlom ili u aplikaciji pre nego što uđeš u autobus od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb.
Na aerodromskim linijama od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb putnici mogu da ponesu jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) bez dodatnih troškova. Ako treba da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš opcije na ovoj stranici. Ne zaboravi da pogledaš i pravilnik o prtljagu za svog avio-prevoznika.
Najraniji aerodromski autobus od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb polazi u 00:45. Kada rezervišeš svoju autobusku kartu, imaj na umu da aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb obično traje oko 14 sata 40 minutama. Ne zaboravi da uračunaš potencijalne zastoje u saobraćaju i vreme za procedure čekiranja na aerodromu. Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog poletanja.
U našim aerodromskim autobusima od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb putnici imaju dodatni prostor za noge, pojedinačne utičnice, toalete, a najveći broj autobusa nudi besplatan Wi-Fi.
Da, prevoz FlixBus aerodromskim autobusom od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb je ekološki bolji izbor od korišćenja ličnih automobila ili taksija. Možeš i da ublažiš svoje emisije ugljenika tako što ćeš izabrati opciju kompenzovanja CO₂ kada rezervišeš svoju kartu.
Da, naši aerodromski transferi od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb su prilagođeni putnicima smanjene pokretljivosti. Trudimo se da naše usluge učinimo što udobnijim i pristupačnijim. Životinje za podršku su dobro došle u naše aerodromske autobuse. Osim toga, prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Cena dečje karte za aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina obično dobijaju popust za cenu karte za odrasle. U toku pravljenja rezervacije izračunavamo najnižu cenu od svih raspoloživih cena i popusta. Ako je snižena cena manja od cene karte za decu, deca putnici će platiti po toj ceni. Proveri naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica mogu se besplatno odložiti u prtljažnik.
Nudimo više sigurnih načina plaćanja za tvoju kartu za aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb. Opcije između ostalih obuhvataju plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Sve dostupne opcije možeš da vidiš kada pređeš na odeljak za plaćanje. Ako imaš problema, uvek ti je na raspolaganju naša stranica za pomoć. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja ako kupuješ karte u autobusu ili na prodajnom mestu.
Autobuske stanice u Aerodrom Frankfurt na Majni i Zagreb možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici. Za transfer bez stresa obavezno proveri lokaciju autobuske stanice u Zagreb da stigneš na vreme za čekiranje.
Najkasniji aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb polazi u 23:30. Obično autobuska vožnja između Aerodrom Frankfurt na Majni i Zagreb traje približno 14 sata 40 minutama. Nemoj da previdiš mogućnost zastoja u saobraćaju i vreme potrebno za formalnosti na aerodromu. Preporučujemo da na aerodrom stigneš 2–3 sata pre leta.
Pre nego što rezervišeš svoj aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb, ne zaboravi da uzmeš u obzir sledeće faktore.
  1. Polazak – Potrudi se da dođeš na autobusku stanicu u Aerodrom Frankfurt na Majni na vreme: proveri opcije za prevoz do nje.
  2. Trajanje autobuskog transfera – Uzmi u obzir vreme koje je potrebno za tvoj autobuski transfer do aerodroma (približno 14 sata 40 minutama).
  3. Vreme putovanja do zone za čekiranje – Uračunaj vreme potrebno za putovanje od stanice do zone za čekiranje. Obavezno proveri gde se nalazi autobuska stanica u Zagreb.
  4. Vreme dolaska pre leta – Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog vremena polaska. Ovo ostavlja dovoljno vremena za prijavljivanje, bezbednosne procedure i potencijalna nepredviđena kašnjenja.
Uzimanje ovih faktora u obzir pomoći će ti da isplaniraš svoj transfer do Zagreb na efikasan način i putuješ bez stresa.

FlixBus aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb

Tvoja karta od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb – cene bez premca i praktičnost

Želiš da stigneš do Zagreb bez trzavica? Započni svoje putovanje sa FlixBus autobusima koji prevoze do aerodroma po ceni od samo 8.659,00 din. Rezervisanje je lako – svejedno je da li ćeš se odlučiti za našu aplikaciju ili ovaj sajt. Ne moraš da brineš jer imamo mnogo sigurnih opcija za plaćanje, do kreditnih kartica do Google Pay i Apple Pay.

Planiraj svoj aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb

Tačnost je presudna ako moraš da stigneš na let. Aerodromski transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb obuhvata 927 km i obično traje oko 14 sata 40 minutama. Ali ne smemo da zaboravimo ni nepredvidivost saobraćaja i aerodromske procedure koje oduzimaju mnogo vremena. Preporučujemo da stigneš u Zagreb 2–3 sata pre leta da bi sve prošlo bez stresa. Dolazak na autobusku stanicu u Aerodrom Frankfurt na Majni i Zagreb je prvi korak tvog putovanja. Koristi naše zgodne mape na ovoj stranici da pronađeš svoje stanice na mestu polaska i u Zagreb. Planiraj transfer oko našeg najranijeg polaska u 00:45 ili potraži alternativne dostupne linije za datum polaska u toku procesa pravljenja rezervacije.

Prati svoj transfer od Aerodrom Frankfurt na Majni do Zagreb u realnom vremenu

Budi uvek korak ispred sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu. Izaberi svoju autobusku stanicu i nikada nećeš propustiti informaciju o vremenu dolaska tvog autobusa u Zagreb.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti