Usluga u našim autobusima

Naše usluge u FlixBus autobusima 

Kada putuješ sa FlixBus-om, zagarantovana je najbolja usluga. U svim našim autobusima naći ćeš besplatan WiFi, veći prostor za noge, brojne utičnice i mnogo prostora za svoj prtljag.

Wi-Fi

Nikada ti neće biti dosadno zahvaljujući našem besplatnom WiFi internetu u svim autobusima – tokom putovanja možeš da surfuješ internetom, ćaskaš sa prijateljima i proveravaš svoj e-mail – sve to brzinom od 4G!

Prostor za noge

FlixBus ti takođe garantuje sedište sa većim prostorom za noge Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sedištima i imaju mnogo prostora. Sva sedišta imaju podesive naslone za leđa i udobna su čak i na dužim putovanjima.

Utičnice

Želiš da surfuješ internetom, ćaskaš ili radiš na svom laptopu, ali baterija ti je prazna? Nema problema! Potraži simbol utičnice ili pitaj naše ljubazne vozače i pronađi jednu od mnogih utičnica u našim FlixBus-ovima.

Toaleti

Do tvoje stanice ima još nekoliko minuta vožnje? Nema razloga za nervozu! U svim našim FlixBus-ovima imamo toalet.

Prtljag

Naši FlixBus-ovi imaju dovoljno prostora za prtljag. Stavi svoj ručni prtljag u pretinac iznad sedišta, a naši ljubazni vozači će ti pomoći da ubaciš prtljag u prtljažnik. Sve detalje o naći ćeš u Pravilniku o prtljagu.

Pomoć

Naša stranica Pomoć ima odgovore na mnoga tvoja pitanja.

Idi na stranicu Pomoć