Usluga u našim autobusima

Naše usluge u FlixBus autobusima 

Kada putuješ sa FlixBus-om, zagarantovana je najbolja usluga. U svim našim autobusima naći ćeš besplatan WiFi, veći prostor za noge, grickalice i piće po povoljnim cenama, brojne utičnice i mnogo prostora za svoj prtljag.

Besplatan Wi-Fi u svim našim autobusima

Wi-Fi

Nikada ti neće biti dosadno zahvaljujući našem besplatnom WiFi internetu u svim autobusima* – tokom putovanja možeš da surfuješ internetom, ćaskaš sa prijateljima i proveravaš svoj imejl – sve to brzinom od 4G!

Nasloni se i opusti uz veći prostor za noge i naslon sedišta koji se spušta

Prostor za noge

FlixBus ti takođe garantuje sedište sa većim prostorom za noge Naši moderni autobusi opremljeni su udobnim sedištima i imaju mnogo prostora. Sva sedišta imaju podesive naslone za leđa i udobna su čak i na dužim putovanjima.

U svim našim autobusima možeš da kupiš hranu i piće da se okrepiš

Grickalice i piće

FlixBus će se uvek dobro brinuti o tebi: grickalice i piće po povoljnim cenama možeš da kupiš u autobusu. Možeš jednostavno da ih kupiš od naših ljubaznih vozača.

Utičnice u našim autobusima

Utičnice

Želiš da surfuješ internetom, ćaskaš ili radiš na svom laptopu, ali baterija ti je prazna? Nema problema! Potraži simbol utičnice ili pitaj naše ljubazne vozače i pronađi jednu od mnogih utičnica u našim FlixBus-ovima**.

Još jeftinija putovanja za grupe od 3 ili više članova

Toaleti

Do tvoje stanice ima još nekoliko minuta vožnje? Nema razloga za nervozu! U svim našim FlixBus-ovima imamo toalet.

Informacije o besplatnom i dodatnom prtljagu koje možeš da uneseš u bus!

Prtljag

Naši FlixBus-ovi imaju dovoljno prostora za prtljag. Stavi svoj ručni prtljag u pretinac iznad sedišta, a naši ljubazni vozači će ti pomoći da ubaciš prtljag u prtljažnik. Sve detalje o naći ćeš u Pravilniku o prtljagu.

FlixBus Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Naša stranica sa često postavljanim pitanjima daje odgovore na mnoga tvoja pitanja. Ako imaš još pitanja, jednostavno nas pozovi na info telefon +385 1 8000 380** ili samo popuni naš obrazac za kontakt.

*WiFi je dostupan samo na FlixBus-ovim linijama. Ovo ne važi za linije do Praga , Plzenja, Sent Galena, Ciriha i Hana; u toku je unapređivanje mreže u autobusima na LTE. Ova usluga će uskoro biti dostupna svuda. Brzina protoka podataka zavisi od pokrivenosti mobilnom mrežom našeg operatera.
** U mnogim našim autobusima postoji nekoliko utičnica koje možeš da koristiš. Svi ostali autobusi će u predstojećim mesecima dobiti utičnice.
*** (Imajte u vidu da cene poziva iz fiksne i mobilne telefonije zavise od cena provajdera čije usluge se koriste.)