Upravljanje rezervacijom

Otkazivanje

Više ne želim da idem na rezervisano putovanje. Do kada mogu da otkažem rezervaciju?

Rezervaciju možeš da otkažeš do 15 minuta pre vremena polaska.

Da li se za otkazivanje naplaæuje naknada?

Ako putovanje otkažeš do 30 dana pre datuma polaska, otkazivanje je besplatno. Nakon toga možemo da ti naplatimo naknadu za otkazivanje. Nakon otkazivanja rezervacije, generiše se vauèer. Vauèer važi 12 meseci i ima iznos vrednosti tvoje rezervacije umanjen za naknadu za otkazivanje ako se naplaæuje.

FlixBus je otkazao moje putovanje zbog operativnih promena:

Želimo da izbegnemo operativne promene kad god je to moguće. Ako FlixBus mora da otkaže tvoje putovanje, obavestićemo te. Vratićemo ti novac za otkazano putovanje i obezbedićemo ti refundaciju u punom iznosu za kartu u skladu sa našim Opštim uslovima.

Klikni na „Otkaži moju rezervaciju“ i pogledaj naše dostupne metode refundacije preko interneta.

Ostatak

U svojoj rezervaciji možeš da promeniš sledeæe podatke:

  • Vreme ili odredište svog putovanja*
  • Ime putnika
  • Broj telefona
  • Dodatni komad prtljaga
  • Prtljag nestandardne veličine

*Ako želiš da promeniš vreme polaska ili odredište, prvo moraš da otkažeš deo putovanja koji želiš da promeniš. Nakon toga dobiæeš vauèer u iznosu vrednosti karte umanjenom za važeæe naknade za otkazivanje. Tada možeš da iskoristiš ovaj vauèer da rezervišeš novo putovanje (tako što æeš uneti broj vauèera u polje za vauèer i kliknuti na „Iskoristi“). Vauèer važi 12 meseci.

Do kada mogu da promenim svoju rezervaciju?

Promene možeš da uneseš do 15 minuta pre vremena polaska.

Da li se za promenu rezervacije naplaæuje naknada?

Male greške u pisanju možeš da popraviš besplatno.* Možeš i da menjaš ime putnika. Ovo je obično besplatno. Međutim, ako će putovanje biti skuplje od onog za originalni datum rezervacije, moraćeš da platiš razliku između cene rezervacije i cene nove karte.

Ako menjaš vreme polaska ili odredište putovanja, primenjuju se pravila o otkazivanju. Ako promeniš putovanje manje od 30 dana pre polaska, naknada za otkazivanje se oduzima od vrednosti vauèera.

Ako želiš da rezervišeš dodatni ili prtljag nestandardne veličine nakon kupovine karte, biće naplaćena naknada. Možeš da dodaš jedan komad dodatnog ili prtljaga nestandardne veličine po osobi.

*Greške u pisanju koje zahtevaju više od nekoliko brzih ispravki mogu se smatrati promenom imena i podležu važećim naknadama.

Gde mogu da otkažem ili promenim svoju rezervaciju?