Ako imaš teškoće sa korišćenjem ovog veb-sajta, pozovi nas na +381 11 4250133 ili idi na FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Noćni autobus

Ne želiš da provedeš dan putujući? Želiš da putuješ Evropom brže nego ikada? Želiš da imaš na raspolaganju stotine međunarodnih linija?

Naš noćni autobus svake noći putuje u mnoge evropske gradove. Kartu možeš da kupiš direktno od vozača, tako da ne moraš da rezervišeš unapred! Sa još manje stanica nego kada se putuje danju,  trajanje putovanja će biti znatno kraće.

Cene naših karata su nepobedive, ali zapamti: što ranije rezervišeš, to će karta biti jeftinija. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Dovoljno prostora za noge i podesiva sedišta znače da možeš da se opustiš i spavaš sve do svog odredišta. Imaš mogućnost da kupiš grickalice i piće u busu, a tu je, naravno i toalet, što znači da kratka zaustavljanja nisu neophodna i da naši vozači mogu najbrže da te prevezu od tačke A do tačke B tokom noći. Noćni autobus ima utičnice i WiFi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putovanje traje.

Mreža relacija našeg noćnog autobusa širom Evrope

Šta misliš o putovanju noćnim autobusom od Praga do Hamburga  ili od Roterdama do Pariza? Ili možda od Haga do Pariza, što je još jedna od relacija noćnog autobusa. Uskoro ćeš moći da putuješ u svaki veliki grad u Evropi noću, jer se naša mreža noćnih autobusa ubrzano razvija. Lako možeš da rezervišeš karte onlajn, preko naše aplikacije, u nekoj od naših poslovnica ili direktno kod vozača autobusa. Zatim možeš dobro da se naspavaš i stigneš na svoje odredište sa energijom za istraživanje!

Naš noćni autobus putuje iznenađujuće efikasno: nijedno drugo prevozno sredstvo ne štedi toliko energije i ne proizvodi toliko malu količinu štetnih gasova po osobi kao naši autobusi kada se uporede sa avionima, vozovima i kolima. Možeš dakle da istražiš Evropu jednim od naših ekološki prihvatljivih, brzih i udobnih noćnih autobusa.

Noćno putovanje do Milana, Pariza, Diseldorfa, Praga, Torina...

...a to su samo neke destinacije! Ako želiš da istražiš Evropu, a radije ne bi da putuješ kada je napolju svetlo, onda idi nekim od naših noćnih autobusa. Mreža relacija našeg noćnog autobusa se neprestano širi i zato obavezno redovno proveravaj ovu stranicu – ako još uvek ne putujemo noću do tvog željenog odredišta, sigurno ćemo putovati uskoro! Lajkuj našu Facebook stranicu i prijavi se za naš bilten da uvek među prvima saznaš sve o našim novim linijama!

Pronađi noćni autobus sada