Bezbedni autobusi

Putuj bezbedno po celoj Evropi sa FlixBus-om

Autobusi su najbezbedniji način prevoza na putu. Sudeći po Saveznoj kancelariji za statistiku, putovanje busom je najbezbedniji način putovanja evropskim putevima. Sa FlixBus-om uvek bezbedno stižeš na svoje odredište, jer bezbednost u svakom našem autobusu je prioritet. Bezbednost je za nas na prvom mestu: Naši zeleni autobusi ispunjavaju najviše bezbednosne standarde, a naši vozači su obučeni po najnovijim metodama. Izaberi željeno putovanje autobusom iz naše bogate mreže evropskih linija i doživi putovanje Evropom najbezbednijim prevoznim sredstvom današnjice. Naša mreža linija će ti dati pregled naših autobuskih linija širom Evrope.

Primenjujemo najnovije bezbednosne standarde i u našim autobusima i u obuci vozača

Bezbednost u autobusima je standard u FlixBus-u, posebno zahvaljujući tehnološkim inovacijama. Naši autobusi imaju najsavremenije elektronske sisteme za asistenciju vozačima da bi osigurali tvoju bezbednost. ESP, asistenti za naglo kočenje, asistenti za praćenje trake, adaptivan tempomat, senzori za svetlo u okruženju, svetla za širinu i visinu i još mnogo toga, predstavljaju standardne bezbednosne karakteristike u našim FlixBus autobusima da bi tvoje putovanje busom bilo još sigurnije. FlixBus je sertifikovan za korišćenje bezbednosnih tehnologija u svim našim autobusima što garantuje tvoje bezbedno putovanje. Tvoji Flix busovi se često kontrolišu da bismo bili sigurni da zadovoljavaju najviše bezbednosne standarde.

Naši FlixBus vozači te voze bezbedno – danju i noću

Naši vozači će te bezbedno odvesti do odredišta. Svi naši vozači su kompletno obučeni i prošli su redovnu bezbednosnu obuku, što znači da su uvek spremni za sve probleme u saobraćaju i na putovanju koji mogu da se dese. Primenjujući jasno definisanu vožnju i pauze za odmor, trudimo se da osiguramo da tvoj vozač autobusa uvek bude koncentrisan na volan. Sa GPS praćenjem možemo da kontrolišemo periode vožnje i odmaranja i u svakom trenutku vidimo lokaciju naših busova. Na FlixBus noćnim putovanjima rade dvočlane posade, a vozači se redovno smenjuju. Vozači na ovim putovanjima su takođe posebno obučeni za noćni rad. Čak i ako putuješ na jednoj od naših dužih linija, bezbednost će uvek biti glavni prioritet nas i naših vozača.

Veži se i krećemo!

Naravno, svi naši putnici u svakom trenutku doprinose bezbednosti u autobusu. Vezivanje sigurnosnog pojasa je obavezno dok god se nalaziš u busu. Zbog bezbednosti malih putnika imamo odgovarajuće sadržaje prilagođene prevozu dece, tako da i deca putuju bezbedno. Molimo te da za vreme putovanja ne vežeš samo svoj sigurnosni pojas, već i pojas svog deteta (u odgovarajućem dečijem sedištu).Tvoja bezbednost je naš prioritet, sa FlixBus-om možeš bezbedno da putuješ Evropom. Kada uđeš u neki od naših autobusa, videćeš naše bezbednosne mere i procedure koje se odnose na tebe... pa šta čekaš? Rezerviši svoju kartu danas!