Autobuske karte od Baden-Baden do Subotica

od 8.729 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Baden-Baden

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Kada putuješ od Baden-Baden do Subotica, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Baden-Baden do Subotica? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Postoji jedna autobuska stanica Baden-Baden; Baden-Baden (železnička stanica). U Subotica postoji jedna autobuska stanica; Subotica AS Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Da, svi FlixBus autobusi od Baden-Baden do Subotica imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Baden-Baden do Subotica dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Cena dečje autobuske karte od Baden-Baden do Subotica zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Iz Subotica lako možeš da stigneš do 24 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Subotica su Minhen, Beograd, Budimpešta. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Baden-Baden do Subotica. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Subotica. Na noćnom autobusu od Baden-Baden do Subotica imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Putnici koji putuju od Baden-Baden do Subotica mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Baden-Baden do Subotica u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Karta od Baden-Baden do Subotica može da košta samo 10.069,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Baden-Baden do Subotica možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Baden-Baden do Subotica. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Najkasniji FlixBus polazak od Baden-Baden do Subotica polazi u 22:50.
Najraniji FlixBus polazak od Baden-Baden do Subotica polazi u 07:15.

Tražiš autobusku kartu od Baden-Baden do Subotica?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Baden-Baden do Subotica traje oko 22 sata 45 minutama i može da košta svega 10.069,00 din. Prvi autobus kreće u 07:15 a poslednji autobus kreće u 22:50. FlixBus ima 2 vožnji svakog dana između Baden-Baden i Subotica i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Baden-Baden do Subotica

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Baden-Baden do Subotica onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti