Autobuske karte od Ljubuški do Dortmund

od 15.350 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Ljubuški

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Cena dečje autobuske karte od Ljubuški do Dortmund zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Putnici koji putuju od Ljubuški do Dortmund mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Ljubuški do Dortmund u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Kada putuješ od Ljubuški do Dortmund, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Karta od Ljubuški do Dortmund može da košta samo 15.350,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Ljubuški do Dortmund možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Ljubuški do Dortmund. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Autobuska vožnja od Ljubuški do Dortmund obuhvata 1676 km. FlixBus može da te preveze od Ljubuški do Dortmund za 29 sata. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 29. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Ljubuški do Dortmund imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Dortmund kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Ljubuški do Dortmund je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Ljubuški do Dortmund? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Najkasniji FlixBus polazak od Ljubuški do Dortmund polazi u 22:50.
Iz Dortmund lako možeš da stigneš do 217 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Dortmund su Berlin, Hamburg, Amsterdam. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Da, svi FlixBus autobusi od Ljubuški do Dortmund imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Ljubuški do Dortmund dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Najraniji FlixBus polazak od Ljubuški do Dortmund polazi u 05:45.
Postoji 3 autobuskih stanica u Ljubuški; Ljubuški Hotel Bigeste, Ljubuški bus station, Ljubuški- Vitina. U Dortmund postoji jedna autobuska stanica; Dortmund glavna autobuska stanica Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Ljubuški do Dortmund. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Dortmund. Na noćnom autobusu od Ljubuški do Dortmund imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.

Tražiš autobusku kartu od Ljubuški do Dortmund?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Ljubuški do Dortmund traje oko 29 sata i može da košta svega 15.350,00 din. Prvi autobus kreće u 05:45 a poslednji autobus kreće u 22:50. FlixBus ima 3 vožnji svakog dana između Ljubuški i Dortmund i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Ljubuški do Dortmund

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Ljubuški do Dortmund onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti