Na redu ste!

Pre nego što počneš da koristiš Wi-Fi, pogledaj šta sve možeš da uradiš sa našom besplatnom uslugom u vozilu.

Na Wi-Fi možeš da se povežeš samo kada si u FlixBus-u ili FlixTrain-u. Moraš da otvoriš Wi-Fi podešavanja na svom pametnom telefonu, izabereš „FlixBus Wi-Fi“ ili „FlixTrain Wi-Fi“ i prihvatiš uslove i odredbe. Kada se uspostavi veza sa internetom, možeš da počneš da surfuješ. Ako želiš da se vratiš na našu Wi-Fi početnu stranicu, idi na wifi.flixbus.com ili wifi.flixtrain.com.

Nažalost, Wi-Fi nije neograničen. Da bi se osigurao optimizovani propusni opseg za pružanje najboljeg iskustva za sve u vozilu, mogu se nametnuti ograničenja brzine i posete određenim sajtovima. Kada potrošiš dodeljene podatke, nećeš imati pristup internetu ili ćemo smanjiti brzinu veze. Nakon putovanja dobićeš anketu imejlom koju možeš da popuniš da nam pomogneš da unapredimo Wi-Fi iskustvo u našim vozilima.

Ograničavamo dozvoljen prenos podataka i brzinu veze da bismo pružili jednake uslove svakom korisniku u vozilu. Cilj nam je da svim putnicima pružimo najbolje iskustvo, ali zbog toga što se vozilo kreće i zbog ograničenja u zemlji/regionu, nećemo moći da garantujemo brz ili neprekidan pristup internetu. Ako je tvoja veza sa internetom loša, pokušaj ponovo kasnije, jer možda prolaziš kroz zonu loše pokrivenosti. Nemoj da zaboraviš da popuniš anketu koju ćemo ti poslati nakon putovanja i pomogneš nam da unapredimo Wi-Fi uslugu u vozilima.

Možeš da koristiš WhatsApp, Messenger i druge servise za razmenu tekstualnih usluga, da proveravaš imejl, gledaš Instagram i Facebook (video-opcije mogu biti ograničene) i surfuješ.

Platforme za audio i video striming troše mnogo podataka, pa je zato blokiran pristup platformama kao što su Netflix, Prime Video, Disney+, TikTok, YouTube ili Spotify. Da bi se izbeglo brzo trošenje dodeljenih podataka, ograničili smo i pristup prodavnicama za aplikacije. Ako želiš da slušaš svoje plejliste, gledaš film ili svoju omiljenu seriju, ne zaboravi da ih preuzmeš na uređaj pre putovanja.

Wi-Fi u vozilu je javna mreža; zato preporučujemo da izbegavaš prenos privatnih ili osetljivih informacija dok si na mreži.

Trenutno nemamo mogućnost prodaje dodatnih paketa.

Pogledaj naš odeljak Pomoć ili se obrati onlajn našim stručnjacima iz korisničke službe.

Flix doživljaj

Usluge u vozilima

Naši autobusi imaju toalete, utičnice i čak besplatan Wi-Fi.

Informacije o ruti

Sve informacije o trenutnoj ruti i stanicama.

Upravljaj svojim rezervacijama

Svi dodaci

Da li imaš dodatni ili prtljag nestandardne veličine? Dodaj ga svojoj rezervaciji i obavezno dodaj sve!
Da li putuješ sa porodicom ili prijateljima? Rezerviši svoja sedišta i iskoristi maksimalno svoje putovanje.

Uredi svoje putovanje

Želiš da promeniš ili otkažeš svoje putovanje? Možeš da modifikuješ svoju rezervaciju do 15 minuta pre polaska na našem veb-sajtu ili u FlixApp aplikaciji.