Avtobus Innsbruck ↔ Minhen

od 1.109 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Innsbruck

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Autobuska vožnja od Innsbruck do Minhen obuhvata 148 km. FlixBus može da te preveze od Innsbruck do Minhen za 2 sata 15 minutama. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 1. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Innsbruck do Minhen imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Minhen kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Innsbruck do Minhen je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Karta od Innsbruck do Minhen može da košta samo 1.099,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Innsbruck do Minhen možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Innsbruck do Minhen. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Kada putuješ od Innsbruck do Minhen, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Putnici koji putuju od Innsbruck do Minhen mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Innsbruck do Minhen u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Cena dečje autobuske karte od Innsbruck do Minhen zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Da, svi FlixBus autobusi od Innsbruck do Minhen imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Innsbruck do Minhen dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Iz Minhen lako možeš da stigneš do 403 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Minhen su Berlin, Cirih, Beč. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Innsbruck do Minhen. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Minhen. Na noćnom autobusu od Innsbruck do Minhen imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Najraniji FlixBus polazak od Innsbruck do Minhen polazi u 03:55.
Najkasniji FlixBus polazak od Innsbruck do Minhen polazi u 22:30.
Postoji 2 autobuskih stanica u Innsbruck; Innsbruck Olympiaworld, Innsbruck Südbahnstraße. U Minhen postoji 3 autobuskih stanica; Minhen Fröttmaning, Minhen glavna autobuska stanica, Munich East (Bus station Messestadt Ost). Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Innsbruck do Minhen? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.

Tražiš autobusku kartu od Innsbruck do Minhen?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Innsbruck do Minhen traje oko 2 sata 15 minutama i može da košta svega 1.099,00 din. Prvi autobus kreće u 03:55 a poslednji autobus kreće u 22:30. FlixBus ima 16 vožnji svakog dana između Innsbruck i Minhen i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Innsbruck do Minhen

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Innsbruck do Minhen onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti