Autobuske karte od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble

od 1.449 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Lyon-Saint Exupéry (aerodrom)

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Da, prevoz FlixBus aerodromskim autobusom od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble je ekološki bolji izbor od korišćenja ličnih automobila ili taksija. Možeš i da ublažiš svoje emisije ugljenika tako što ćeš izabrati opciju kompenzovanja CO₂ kada rezervišeš svoju kartu.
Nema potrebe da štampaš svoju kartu za aerodromski transfer ako je kupljena onlajn ili preko aplikacije. Jednostavno vozaču pokaži QR kôd koji ti je stigao imejlom ili u aplikaciji pre nego što uđeš u autobus od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble.
Najraniji aerodromski autobus od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble polazi u 07:30. Kada rezervišeš svoju autobusku kartu, imaj na umu da aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble obično traje oko 1 sat. Ne zaboravi da uračunaš potencijalne zastoje u saobraćaju i vreme za procedure čekiranja na aerodromu. Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog poletanja.
Autobuske stanice u Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) i Grenoble možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici. Za transfer bez stresa obavezno proveri lokaciju autobuske stanice u Grenoble da stigneš na vreme za čekiranje.
Pre nego što rezervišeš svoj aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble, ne zaboravi da uzmeš u obzir sledeće faktore.
  1. Polazak – Potrudi se da dođeš na autobusku stanicu u Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) na vreme: proveri opcije za prevoz do nje.
  2. Trajanje autobuskog transfera – Uzmi u obzir vreme koje je potrebno za tvoj autobuski transfer do aerodroma (približno 1 sat).
  3. Vreme putovanja do zone za čekiranje – Uračunaj vreme potrebno za putovanje od stanice do zone za čekiranje. Obavezno proveri gde se nalazi autobuska stanica u Grenoble.
  4. Vreme dolaska pre leta – Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog vremena polaska. Ovo ostavlja dovoljno vremena za prijavljivanje, bezbednosne procedure i potencijalna nepredviđena kašnjenja.
Uzimanje ovih faktora u obzir pomoći će ti da isplaniraš svoj transfer do Grenoble na efikasan način i putuješ bez stresa.
Cena dečje karte za aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina obično dobijaju popust za cenu karte za odrasle. U toku pravljenja rezervacije izračunavamo najnižu cenu od svih raspoloživih cena i popusta. Ako je snižena cena manja od cene karte za decu, deca putnici će platiti po toj ceni. Proveri naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica mogu se besplatno odložiti u prtljažnik.
Da, naši aerodromski transferi od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble su prilagođeni putnicima smanjene pokretljivosti. Trudimo se da naše usluge učinimo što udobnijim i pristupačnijim. Životinje za podršku su dobro došle u naše aerodromske autobuse. Osim toga, prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
U našim aerodromskim autobusima od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble putnici imaju dodatni prostor za noge, pojedinačne utičnice, toalete, a najveći broj autobusa nudi besplatan Wi-Fi.
Aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble obuhvata rastojanje od 91 km. Putovanje obično traje 1 sat. Kada planiraš putovanje, ne zaboravi da uračunaš moguće gužve u saobraćaju i aerodromske procedure.
Cena naše usluge autobuskog aerodromskog transfera od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble kreće od 1.449,00 din. Za najbolje ponude, razmisli o putovanju van špica ili radnim danima. Kartu lako možeš da kupiš na ovom sajtu ili preko aplikacije.
Za praćenje aerodromskog autobusa od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble koristi naše praćenje autobusa u realnom vremenu. Izaberi autobusku stanicu da proveriš vreme dolaska u Grenoble i pogledaš da li ima potencijalnih kašnjenja.
Najkasniji aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble polazi u 23:30. Obično autobuska vožnja između Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) i Grenoble traje približno 1 sat. Nemoj da previdiš mogućnost zastoja u saobraćaju i vreme potrebno za formalnosti na aerodromu. Preporučujemo da na aerodrom stigneš 2–3 sata pre leta.
Na aerodromskim linijama od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble putnici mogu da ponesu jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) bez dodatnih troškova. Ako treba da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš opcije na ovoj stranici. Ne zaboravi da pogledaš i pravilnik o prtljagu za svog avio-prevoznika.
Nudimo više sigurnih načina plaćanja za tvoju kartu za aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble. Opcije između ostalih obuhvataju plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Sve dostupne opcije možeš da vidiš kada pređeš na odeljak za plaćanje. Ako imaš problema, uvek ti je na raspolaganju naša stranica za pomoć. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja ako kupuješ karte u autobusu ili na prodajnom mestu.

FlixBus aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble

Tvoja karta od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble – cene bez premca i praktičnost

Želiš da stigneš do Grenoble bez trzavica? Započni svoje putovanje sa FlixBus autobusima koji prevoze do aerodroma po ceni od samo 1.449,00 din. Rezervisanje je lako – svejedno je da li ćeš se odlučiti za našu aplikaciju ili ovaj sajt. Ne moraš da brineš jer imamo mnogo sigurnih opcija za plaćanje, do kreditnih kartica do Google Pay i Apple Pay.

Planiraj svoj aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble

Tačnost je presudna ako moraš da stigneš na let. Aerodromski transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble obuhvata 91 km i obično traje oko 1 sat. Ali ne smemo da zaboravimo ni nepredvidivost saobraćaja i aerodromske procedure koje oduzimaju mnogo vremena. Preporučujemo da stigneš u Grenoble 2–3 sata pre leta da bi sve prošlo bez stresa. Dolazak na autobusku stanicu u Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) i Grenoble je prvi korak tvog putovanja. Koristi naše zgodne mape na ovoj stranici da pronađeš svoje stanice na mestu polaska i u Grenoble. Planiraj transfer oko našeg najranijeg polaska u 07:30 ili potraži alternativne dostupne linije za datum polaska u toku procesa pravljenja rezervacije.

Prati svoj transfer od Lyon-Saint Exupéry (aerodrom) do Grenoble u realnom vremenu

Budi uvek korak ispred sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu. Izaberi svoju autobusku stanicu i nikada nećeš propustiti informaciju o vremenu dolaska tvog autobusa u Grenoble.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti