Avtobus Maribor ↔ Grac

od 1.169 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Maribor

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Maribor do Grac. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Grac. Na noćnom autobusu od Maribor do Grac imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Iz Grac lako možeš da stigneš do 134 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Grac su Beč, Beč aerodrom, Zagreb. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Autobuska vožnja od Maribor do Grac obuhvata 62 km. FlixBus može da te preveze od Maribor do Grac za 54 minutama. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 1. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Maribor do Grac imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Grac kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Maribor do Grac je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Karta od Maribor do Grac može da košta samo 1.459,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Maribor do Grac možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Maribor do Grac. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Kada putuješ od Maribor do Grac, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Putnici koji putuju od Maribor do Grac mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Maribor do Grac u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Cena dečje autobuske karte od Maribor do Grac zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Najraniji FlixBus polazak od Maribor do Grac polazi u 01:30.
Najkasniji FlixBus polazak od Maribor do Grac polazi u 23:50.
Postoji jedna autobuska stanica Maribor; Maribor autobuska stanica. U Grac postoji 3 autobuskih stanica; Grac (Girardigasse), Grac Murpark (Ostbahnstraße), Graz P&R Webling. Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Maribor do Grac? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Da, svi FlixBus autobusi od Maribor do Grac imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Maribor do Grac dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.

Tražiš autobusku kartu od Maribor do Grac?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Maribor do Grac traje oko 54 minutama i može da košta svega 1.459,00 din. Prvi autobus kreće u 01:30 a poslednji autobus kreće u 23:50. FlixBus ima 21 vožnji svakog dana između Maribor i Grac i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Maribor do Grac

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Maribor do Grac onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti