Avtobus Rijeka ↔ Zagreb

od 819 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Rijeka

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Cena dečje autobuske karte od Rijeka do Zagreb zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Putnici koji putuju od Rijeka do Zagreb mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Rijeka do Zagreb u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Kada putuješ od Rijeka do Zagreb, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Karta od Rijeka do Zagreb može da košta samo 819,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Rijeka do Zagreb možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Rijeka do Zagreb. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Autobuska vožnja od Rijeka do Zagreb obuhvata 175 km. FlixBus može da te preveze od Rijeka do Zagreb za 2 sata. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 3. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Rijeka do Zagreb imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Zagreb kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Rijeka do Zagreb je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Rijeka do Zagreb? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Najkasniji FlixBus polazak od Rijeka do Zagreb polazi u 18:15.
Iz Zagreb lako možeš da stigneš do 546 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Zagreb su Split, Zadar, Ljubljana. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Da, svi FlixBus autobusi od Rijeka do Zagreb imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Rijeka do Zagreb dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Najraniji FlixBus polazak od Rijeka do Zagreb polazi u 07:00.
Postoji jedna autobuska stanica Rijeka; Rijeka autobuska stanica. U Zagreb postoji jedna autobuska stanica; Zagreb (autobuska stanica) Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Rijeka do Zagreb. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Zagreb. Na noćnom autobusu od Rijeka do Zagreb imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Naravno! Imamo vikend putovanja od Rijeka do Zagreb, tako da možeš da kreneš u petak i vratiš se u nedelju.

Tražiš autobusku kartu od Rijeka do Zagreb?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Rijeka do Zagreb traje oko 2 sata i može da košta svega 819,00 din. Prvi autobus kreće u 07:00 a poslednji autobus kreće u 18:15. FlixBus ima 4 vožnji svakog dana između Rijeka i Zagreb i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Rijeka do Zagreb

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Rijeka do Zagreb onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti