Autobuske karte od Varšava do Berlin

od 2.499 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Varšava

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Postoji 11 autobuskih stanica u Varšava; Warsaw, Metro Marymont, Warszawa, Dworzec Autobusowy Warszawa Zachodnia, Warszawa, Metro Stadion Narodowy 01, Warszawa, Dw. Zachodni ZTM 05, Warszawa, Wiatraczna, Warszawa, Centrum, Warszawa, Dw. Centralny ZTM 06, Warszawa, Młodzieńcza ZTM 01, Warszawa, Dw. Centralny ZTM 04, Warszawa, Metro Młociny, Warszawa, Metro Stadion Narodowy 02. U Berlin postoji 10 autobuskih stanica; Berlin Central Station (Invalidenstraße), Berlin Wannsee (Station Wannsee), Berlin central bus station, Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee), Berlin zoo train station, Berlin Alt-Tegel (metro station), Berlin Südkreuz train station, Berlin Airport BER (Berlin Brandenburg), Terminal 1/2, Berlin (Ostbahnhof), Berlin Alexanderplatz. Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Cena dečje autobuske karte od Varšava do Berlin zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Varšava do Berlin? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Putnici koji putuju od Varšava do Berlin mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Varšava do Berlin u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Da, svi FlixBus autobusi od Varšava do Berlin imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Varšava do Berlin dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Najraniji FlixBus polazak od Varšava do Berlin polazi u 02:38.
Najkasniji FlixBus polazak od Varšava do Berlin polazi u 23:55.
Karta od Varšava do Berlin može da košta samo 2.499,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Varšava do Berlin možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Varšava do Berlin. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Autobuska vožnja od Varšava do Berlin obuhvata 556 km. FlixBus može da te preveze od Varšava do Berlin za 6 sata 55 minutama. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 2. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Varšava do Berlin imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Berlin kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Varšava do Berlin je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Kada putuješ od Varšava do Berlin, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.

Tražiš autobusku kartu od Varšava do Berlin?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Varšava do Berlin traje oko 6 sata 55 minutama i može da košta svega 2.499,00 din. Prvi autobus kreće u 02:38 a poslednji autobus kreće u 23:55. FlixBus ima 14 vožnji svakog dana između Varšava i Berlin i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Varšava do Berlin

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Varšava do Berlin onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti