Affiliate partneri

Zaradite novac sa FlixBus-om!

Da li imate veb-sajt ili blog? Pridružite se našoj FlixBus mreži affiliate partnera i zaradite novac preko svoje veb-stranice! 

Postanite naš partner i profitirajte od sve veće potražnje za međugradskim prevozom! Mnogi veb-sajtovi već sarađuju sa nama, iskorsitite svoju priliku i pridružite se našoj mreži affiliate partnera sada! Već ste naš affiliate partner?  Kliknite ovde za prijavu

Kako naš program affiliate partnera funkcioniše?

  1. Registrujte se danas i prijavite za našu affiliate platformu ovde.
  2. Ubacite bilo koji reklamni materijal FlixBus-a na svoj veb-sajt.
  3. Posetioci će ga videti, kliknuti na njega i automatski biti preusmereni na stranicu FlixBus-a. Proces se prati i pripisuje vama kao partneru.
  4. Kada se na našem veb-sajtu napravi porudžbina, takođe će se zabeležiti i pripisati vama kao partneru: i bićete nagrađeni atraktivnom provizijom!

Koje su koristi za vas?

Za svaku uspešnu porudžbinu koja se završi preko vašeg registrovanog veb-sajta, FlixBus će vas nagraditi atraktivnom provizijom.

Zahvaljujući kontrolnoj tabli FlixBus-a, moći ćete slobodno da izaberete između velike ponude različitih reklamnih materijala i lako pratite svoj učinak u bilo kom trenutku. Takođe ćete biti u direktnom kontaktu sa našim timom: na raspolaganju smo vam za sve zahteve i trudimo se da budete u toku sa najnovijim vestima i ponudama.

Registrujte se sada!

Kako možete da integrišete FlixBus?

affiliate

Baner: Postavite snažan brend na svoj veb-sajt sa FlixBus banerom. Postavljanje banera je veoma fleksibilno jer možete da izaberete iz velike ponude različitih formata.

Tekstualna hiperveza: Možete brzo i jednostavno da integrišete veze u svoj veb-sajt, postavite hipervezu do FlixBus-a i povežete pravi sadržaj u kontekstu. Možete da koristite standardne tekstualne hiperveze ili generišete svoje. 

HTML-iframe: Posetioci vašeg veb-sajta mogu direktno da izaberu svoj plan puta i biće preusmereni na naše prodajno mesto. Vidžeti za rezervisanje su dostupni u mnogo različitih veličina da bi vam pružili maksimalnu fleksibilnost u integrisanju.

Vesti o proizvodu (dolazi uskoro): Sa našim vestima o proizvodima na svom veb-sajtu lako možete da prikažete pregled naših linija. Možete da koristite direktne veze da uputite posetioce na stranicu za prodaju.

Registrujte se sada!

Osoba za kontakt:

Valentina Gravotta

direktor za affiliate partnereEmail: affiliate@flixbus.rs

❕  Ovu imejl adresu koristite samo za upite o onlajn marketingu. Hvala vam!