Ako imaš teškoće sa korišćenjem ovog veb-sajta, pozovi nas na +381 11 4250133 ili idi na FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Turističke agencije i prodajna mesta

Ako želite da se prijavite kao agencija, napišite nam e-mail na salespartner@flixbus.com svojim podacima za kontakt. Poslaćemo vam sve podatke za dobijanje akreditiva da biste mogli da počnete da prodajete naše karte.

Turističke kancelarije i agencije – naši lokalni distributeri

U saradnji sa našim lokalnim distributerima našim korisnicima pružamo maksimalnu fleksibilnost kroz personalizovano rezervisanje karata dostupno u blizini korisnika. Brojne turističke agencije i prodajna mesta širom Evrope prihvataju našu ponudu i postaju stacionarni distributivni kanali za naše putnike. Da li želite da sarađujete sa vodećim nemačkim auto-prevoznikom u međugradskom prevozu putnika? Onda postanite lokalni distributer FlixBus-a. Za više informacija slobodno se obratite našoj službi za agencije.
Sva naša prodajna mesta možete pronaći na našem pronalazaču turističkih agencija, koji informiše naše korsinike o svim distributerima karata.

Saradnja u distribuciji sa FlixBus-om – transparentna i poštena provizija

Saradnja sa nama je jednostavna i otvorena: zahvaljujući našim posebnim sektorima za agencije, našim prodajnim mestima nudimo direktan put do FlixBus-a. FlixBus prodajna mesta rade umesto korsinika koji bi koristili našu onlajn prodaju. Oni biraju odgovarajuću autobusku liniju i zatim kupljenu kartu šalju kupcu, ili odštampanu ili elektronski, e-mail-om. Transakcija između korisnika i prodajnog mesta se tada završava; umanjenje zabeleženih plaćanja i provizija se zatim direktno šalje u integrisani korporativni sistem.

 Atraktivan model provizija je idealna osnova za saradnju između naših prodajnih mesta i nas. FlixBus zastupa transparentnost i pošten pristup svojim cenama karata i provizijama. Prodajnim mestima takođe nudimo priliku da naša putovanja autobusom po povoljnim cenama kombinuju u paket-putovanja.

Kontakt

Email: salespartner@flixbus.com