Autobuske karte od Barselona do Pariz

od 3.389 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Barselona

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Cena dečje autobuske karte od Barselona do Pariz zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Autobuska vožnja od Barselona do Pariz obuhvata 1028 km. FlixBus može da te preveze od Barselona do Pariz za 12 sata 30 minutama. Broj stanica najbržeg autobusa na ovoj liniji je 1. FlixBus autobusi koji saobraćaju od Barselona do Pariz imaju više prostora za noge, privatne utičnice i toalete. Većina autobusa ima i besplatan Wi-Fi. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Pariz kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Putovanje autobusom od Barselona do Pariz je jedna od najekološkijih opcija jer smanjuje emisije štetnih gasova od saobraćaja i putnici mogu da ublaže svoje emisije ugljenika kada putuju sa FlixBus-om tako što će kliknuti na polje za kompenzovanje emisije CO₂ kada rezervišu kartu.
Karta od Barselona do Pariz može da košta samo 3.379,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Barselona do Pariz možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Barselona do Pariz. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Kada putuješ od Barselona do Pariz, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Putnici koji putuju od Barselona do Pariz mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Barselona do Pariz u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Da, svi FlixBus autobusi od Barselona do Pariz imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Barselona do Pariz dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Najraniji FlixBus polazak od Barselona do Pariz polazi u 02:20.
Najkasniji FlixBus polazak od Barselona do Pariz polazi u 23:30.
Postoji 3 autobuskih stanica u Barselona; Barcelona (Sants), Barcelona Sants (IC), Barselona (Bus Terminal \Barcelona Nord\). U Pariz postoji 14 autobuskih stanica; Paris (Château de Vincennes), Paris (Pont de Levallois), Paris (Pont de Sèvres), Paris (Porte de Saint Ouen) - Hotel F1, Paris (Saint-Denis University), Paris - Champigny-sur-Marne, Paris - Charles de Gaulle Airport, Paris - Disneyland-Chessy Sud, Paris - Orly Airport, Paris - Saint Germain en Laye, Paris - Torcy (Bus Station), Pariz (Bercy Seine), Pariz - Massy-Palaiseau (autobuska stanica \VILMORIN\), Pariz La Défense (Terminal Jules Verne). Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Barselona do Pariz? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Barselona do Pariz. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Pariz. Na noćnom autobusu od Barselona do Pariz imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Iz Pariz lako možeš da stigneš do 427 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Pariz su Brisel, London, Lyon. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Naravno! Imamo vikend putovanja od Barselona do Pariz, tako da možeš da kreneš u petak i vratiš se u nedelju.

Tražiš autobusku kartu od Barselona do Pariz?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Barselona do Pariz traje oko 12 sata 30 minutama i može da košta svega 3.379,00 din. Prvi autobus kreće u 02:20 a poslednji autobus kreće u 23:30. FlixBus ima 11 vožnji svakog dana između Barselona i Pariz i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Barselona do Pariz

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Barselona do Pariz onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti