Autobuske karte od Berlin do Niš

od 20.639 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Berlin

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Kada putuješ od Berlin do Niš, možeš da pratiš gde se tvoj autobus nalazi preko našeg praćenja autobusa u realnom vremenu. Jednostavno izaberi željenu autobusku stanicu i pogledaj vreme dolaska. Saznaj gde se tvoj autobus nalazi i pogledaj da li na liniji ima kašnjenja.
Ne, ne moraš da štampaš kartu za putovanje od Berlin do Niš? Dovoljno je da vozaču pokažeš kartu na pametnom telefonu ili tabletu na ulasku u autobus. Međutim, preporučujemo da imaš odštampani primerak za svaki slučaj.
Postoji 9 autobuskih stanica u Berlin; Berlin (Ostbahnhof), Berlin Alexanderplatz, Berlin Alt-Tegel (metro stanica), Berlin Central Station (Invalidenstraße), Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee), Berlin Südkreuz železnička stanica, Berlin Wannsee (železnička stanica Wannsee), Berlin glavna autobuska stanica, Berlin zoo železnička stanica. U Niš postoji 2 autobuskih stanica; Niš AS, Železnička stanica Niš. Lokaciju FlixBus stanica možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici.
Da, svi FlixBus autobusi od Berlin do Niš imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze od Berlin do Niš dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Cena dečje autobuske karte od Berlin do Niš zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina imaju popust na redovnu cenu za odrasle. Kada se pravi rezervacija, izračunavamo najnižu cenu za tebe na osnovu svih dostupnih cena i popusta. Ako je snižena cena niža od cene za dete, izabrani putnici plaćaju po istoj ceni. Obavezno pogledaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica (širina + dužina + visina = maksimalno 240 cm) mogu se besplatno prevoziti u prtljažniku autobusa.
Iz Niš lako možeš da stigneš do 43 uzbudljivih lokacija. Najpopularnije destinacije povezane sa Niš su Sofija, Beograd, Skoplje. Isplaniraj svoje putovanje na vreme i iskoristi najbolje ponude!
Da, noćni autobusi su opcija na liniji od Berlin do Niš. U našem noćnom autobusu možeš da koristiš prednosti usluga koje nudimo. Uživaj u dovoljno prostora za noge i sedištima koja se spuštaju koji će ti pružiti prijatan san na putovanju do Niš. Na noćnom autobusu od Berlin do Niš imamo utičnice za struju i Wi-Fi da možeš lepo da se ušuškaš i gledaš film dok putuješ.
Putnici koji putuju od Berlin do Niš mogu besplatno da ponesu jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) i jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg). Ako želiš da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš sve opcije na ovoj stranici. Možeš da prevezeš svoj bicikl FlixBus-om od Berlin do Niš u zavisnosti od kapaciteta. Cene prevoza bicikala možeš da nađeš ovde
Karta od Berlin do Niš može da košta samo 11.119,00 din. Iskoristi naše najpovoljnije ponude FlixBus karata i putuj van sezone i u toku radne nedelje. Kartu od Berlin do Niš možeš najlakše da kupiš na ovom sajtu ili u aplikaciji. Imamo nekoliko sigurnih načina plaćanja za kupovinu karte od Berlin do Niš. Možeš da izabereš plaćanje kreditnom karticom ili PayPal, Google Pay i mnoge druge. Kada dođeš na deo sa plaćanjem, moći ćeš da vidiš sve raspoložive opcije i izabereš onu koju želiš. Ako imaš problema sa plaćanjem, pogledaj našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Ako autobusku kartu kupuješ u vozilu ili na prodajnom mestu, imaćeš i mogućnost da platiš gotovinom.
Najkasniji FlixBus polazak od Berlin do Niš polazi u 23:34.
Najraniji FlixBus polazak od Berlin do Niš polazi u 00:10.

Tražiš autobusku kartu od Berlin do Niš?

Na pravom si mestu, mi imamo sve informacije koje su ti potrebne da isplaniraš svoje putovanje autobusom! Putovanje od Berlin do Niš traje oko 24 sata 40 minutama i može da košta svega 11.119,00 din. Prvi autobus kreće u 00:10 a poslednji autobus kreće u 23:34. FlixBus ima 4 vožnji svakog dana između Berlin i Niš i kada putuješ sa FlixBus-om, možeš da očekuješ besplatan WiFi, utičnice za struju i garantovano sedište.

Kako da rezervišeš kartu od Berlin do Niš

Rezervisanje karte za FlixBus je jednostavno: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od Berlin do Niš onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti