Povoljne autobuske karte, cene već od 2.649 din


Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Uskoči u jedan od naših zelenih autobusa i putuj čitavom Evropom. Izaberi svoje putovanje iz naše velike mreže; sa preko 400.000 svakodnevnih linija do preko 3,000 destinacija u 40+ zemalja, zaista možeš da istražiš Evropu!

Planiraš da kreneš na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučuješ da posetiš neki grad? Ili ideš na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo te od tačke A do tačke B po nepobedivoj ceni. Sa našim autobuskim putovanjima možeš da izabereš između Francuske, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske ili Hrvatske! Da ne pominjemo Švedsku, Dansku, Luksemburg, Sloveniju i Austriju – FlixBus pruža putovanje koje želiš i kada želiš!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne moraš da brineš ni o čemu. Možeš da planiraš svoje putovanje autobusom i uskočiš u autobus osećajući se potpuno opušteno.

Tvoja FlixBus usluga

Naš cilj je da ti ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Ako imaš pitanja tokom planiranja svog putovanja, pogledaj našu stranicu sa često postavljanim pitanjima FAQ. Ako ti i dalje treba pomoć, naše ljubazno osoblje korisničke službe će ti rado pomoći da rešiš sve probleme ili nedoumice koje imaš!

Kupi povoljne autobuske karte onlajn, preko naše aplikacije, na jednom od FlixBus prodajnih mesta ili direktno od vozača. Tvoja karta je garancija za udobno sedište u autobusu. Piće i grickalice takođe možeš da kupiš kod naših ljubaznih vozača i koristiš besplatan Wi-Fi i utičnice – u svakom našem autobusu! Možeš da surfuješ internetom, gledaš filmove i ostaneš na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedi sa FlixBus-om! Uštedi novac sa našim nepobedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedi vreme zahvaljujući našem detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvaj životnu sredinu, jer je putovanje autobusom ekološki najprihvatljiviji vid transporta. Bilo da sa FlixBus-om putuješ u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvek putuješ zeleno!

Primaj ekskluzivne ponude, uzbudljive vesti o nagradnim igrama i najnovija obaveštenja tako što ćeš se prijaviti za naš bilten i povezati sa našom Facebook stranicom. To je najbolji i najbrži način da dobiješ sve FlixBus novosti.