Autobuske karte od Niš do Budimpešta (aerodrom)

od 8.049 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Niš

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Pre nego što rezervišeš svoj aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom), ne zaboravi da uzmeš u obzir sledeće faktore.
  1. Polazak – Potrudi se da dođeš na autobusku stanicu u Niš na vreme: proveri opcije za prevoz do nje.
  2. Trajanje autobuskog transfera – Uzmi u obzir vreme koje je potrebno za tvoj autobuski transfer do aerodroma (približno 18 sata 30 minutama).
  3. Vreme putovanja do zone za čekiranje – Uračunaj vreme potrebno za putovanje od stanice do zone za čekiranje. Obavezno proveri gde se nalazi autobuska stanica u Budimpešta (aerodrom).
  4. Vreme dolaska pre leta – Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog vremena polaska. Ovo ostavlja dovoljno vremena za prijavljivanje, bezbednosne procedure i potencijalna nepredviđena kašnjenja.
Uzimanje ovih faktora u obzir pomoći će ti da isplaniraš svoj transfer do Budimpešta (aerodrom) na efikasan način i putuješ bez stresa.
Nema potrebe da štampaš svoju kartu za aerodromski transfer ako je kupljena onlajn ili preko aplikacije. Jednostavno vozaču pokaži QR kôd koji ti je stigao imejlom ili u aplikaciji pre nego što uđeš u autobus od Niš do Budimpešta (aerodrom).
Autobuske stanice u Niš i Budimpešta (aerodrom) možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici. Za transfer bez stresa obavezno proveri lokaciju autobuske stanice u Budimpešta (aerodrom) da stigneš na vreme za čekiranje.
Najkasniji aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) polazi u 14:00. Obično autobuska vožnja između Niš i Budimpešta (aerodrom) traje približno 18 sata 30 minutama. Nemoj da previdiš mogućnost zastoja u saobraćaju i vreme potrebno za formalnosti na aerodromu. Preporučujemo da na aerodrom stigneš 2–3 sata pre leta.
Najraniji aerodromski autobus od Niš do Budimpešta (aerodrom) polazi u 02:30. Kada rezervišeš svoju autobusku kartu, imaj na umu da aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) obično traje oko 18 sata 30 minutama. Ne zaboravi da uračunaš potencijalne zastoje u saobraćaju i vreme za procedure čekiranja na aerodromu. Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog poletanja.
U našim aerodromskim autobusima od Niš do Budimpešta (aerodrom) putnici imaju dodatni prostor za noge, pojedinačne utičnice, toalete, a najveći broj autobusa nudi besplatan Wi-Fi.
Da, prevoz FlixBus aerodromskim autobusom od Niš do Budimpešta (aerodrom) je ekološki bolji izbor od korišćenja ličnih automobila ili taksija. Možeš i da ublažiš svoje emisije ugljenika tako što ćeš izabrati opciju kompenzovanja CO₂ kada rezervišeš svoju kartu.
Da, naši aerodromski transferi od Niš do Budimpešta (aerodrom) su prilagođeni putnicima smanjene pokretljivosti. Trudimo se da naše usluge učinimo što udobnijim i pristupačnijim. Životinje za podršku su dobro došle u naše aerodromske autobuse. Osim toga, prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Cena dečje karte za aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina obično dobijaju popust za cenu karte za odrasle. U toku pravljenja rezervacije izračunavamo najnižu cenu od svih raspoloživih cena i popusta. Ako je snižena cena manja od cene karte za decu, deca putnici će platiti po toj ceni. Proveri naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica mogu se besplatno odložiti u prtljažnik.
Na aerodromskim linijama od Niš do Budimpešta (aerodrom) putnici mogu da ponesu jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) bez dodatnih troškova. Ako treba da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš opcije na ovoj stranici. Ne zaboravi da pogledaš i pravilnik o prtljagu za svog avio-prevoznika.
Nudimo više sigurnih načina plaćanja za tvoju kartu za aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom). Opcije između ostalih obuhvataju plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Sve dostupne opcije možeš da vidiš kada pređeš na odeljak za plaćanje. Ako imaš problema, uvek ti je na raspolaganju naša stranica za pomoć. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja ako kupuješ karte u autobusu ili na prodajnom mestu.
Za praćenje aerodromskog autobusa od Niš do Budimpešta (aerodrom) koristi naše praćenje autobusa u realnom vremenu. Izaberi autobusku stanicu da proveriš vreme dolaska u Budimpešta (aerodrom) i pogledaš da li ima potencijalnih kašnjenja.
Cena naše usluge autobuskog aerodromskog transfera od Niš do Budimpešta (aerodrom) kreće od 8.049,00 din. Za najbolje ponude, razmisli o putovanju van špica ili radnim danima. Kartu lako možeš da kupiš na ovom sajtu ili preko aplikacije.
Aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) obuhvata rastojanje od 1000 km. Putovanje obično traje 18 sata 30 minutama. Kada planiraš putovanje, ne zaboravi da uračunaš moguće gužve u saobraćaju i aerodromske procedure.

FlixBus aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom)

Tvoja karta od Niš do Budimpešta (aerodrom) – cene bez premca i praktičnost

Želiš da stigneš do Budimpešta (aerodrom) bez trzavica? Započni svoje putovanje sa FlixBus autobusima koji prevoze do aerodroma po ceni od samo 8.049,00 din. Rezervisanje je lako – svejedno je da li ćeš se odlučiti za našu aplikaciju ili ovaj sajt. Ne moraš da brineš jer imamo mnogo sigurnih opcija za plaćanje, do kreditnih kartica do Google Pay i Apple Pay.

Planiraj svoj aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom)

Tačnost je presudna ako moraš da stigneš na let. Aerodromski transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) obuhvata 1000 km i obično traje oko 18 sata 30 minutama. Ali ne smemo da zaboravimo ni nepredvidivost saobraćaja i aerodromske procedure koje oduzimaju mnogo vremena. Preporučujemo da stigneš u Budimpešta (aerodrom) 2–3 sata pre leta da bi sve prošlo bez stresa. Dolazak na autobusku stanicu u Niš i Budimpešta (aerodrom) je prvi korak tvog putovanja. Koristi naše zgodne mape na ovoj stranici da pronađeš svoje stanice na mestu polaska i u Budimpešta (aerodrom). Planiraj transfer oko našeg najranijeg polaska u 02:30 ili potraži alternativne dostupne linije za datum polaska u toku procesa pravljenja rezervacije.

Prati svoj transfer od Niš do Budimpešta (aerodrom) u realnom vremenu

Budi uvek korak ispred sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu. Izaberi svoju autobusku stanicu i nikada nećeš propustiti informaciju o vremenu dolaska tvog autobusa u Budimpešta (aerodrom).

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti