Bezbedna putovanja sa FlixBus-om

FlixBus-u su tvoja bezbednost i dobrobit izuzetno važni. Preduzimamo sve što je potrebno da bi svi u autobusu mogli da putuju bezbedno, ali treba nam i tvoja pomoć! Evo nekoliko stvari koje možeš da uradiš za svoju bezbednost i bezbednost drugih putnika:

  • Ako se ne osećaš dobro, nemoj da putuješ. Ako treba da se nakašlješ ili kineš, pokrij usta i nos laktom ili maramicom.

  • Vodi računa kada ulaziš u vozilo i drži bezbedno rastojanje u odnosu na druge.

  • Pre nego što rezervišeš svoje sledeće putovanje, obavezno proveri najnovije preporuke i propise lokalnog ministarstva zdravlja i vlasti, kao i one koji važe u mestima na koja putuješ. Ako prelaziš međunarodne granice, imaš obavezu da obezbediš potrebne dokumente i poštuješ pravila svake zemlje.

  • U toaletima ćemo imati sapun, ali dobro bi bilo i da poneseš svoje sredstvo za dezinfekciju ruku.

  • Možeš da se prijaviš preko našeg skenera QR kodova ili tako što ćeš nam dati svoje ime i prezme, tako da nema potrebe da bilo šta dodiruješ.

Ako se bilo šta promeni u vezi sa stvojim putovanjem, ne brini – obavestićemo te SMS-om, preko obaveštenja u aplikaciji ili imejlom. A ako ti treba pomoć, naš tim korisničke podrške je tu za tebe. Ako treba da promeniš planove, nema problema – idi ovde.