Partneri u inovacijama

FlixBus – mi spajamo iskustvo sa inovacijama

FlixBus je nacionalni operater u međugradskom autobuskom prevozu koji spaja suštinsku stručnost i znanje različitih učesnika. Mnogo godina iskustva, kvalitet i tradicija idu ruku pod ruku sa inovativnim preduzetništvom.

Ova jedinstvena saradnja na nivou Nemačke učinila je FlixBus jednim od glavnih igrača na tržištu međugradskog autobuskog prevoza, što je dovelo do održivog konkurentnog jačanja kompanije. Za kratko vreme uspeli smo da raširimo robnu marku 'FlixBus' i međugradski autobus kao novu alternativu za međugradski prevoz u Nemačkoj i Evropi. FlixBus zato sarađuje sa uglednim partnerima iz oblasti poput ekonomije, nauke i tehnologije.

FlixBus – mobilna infrastruktura za autobusku mrežu baziranu na učinku

FlixBus-ov međugradski prevoz je zasnovan na sveobuhvatnoj mreži linija, koja se oslanja na inovativni sistem prodaje karata i rezervacija zasnovan na učinku. Ova mobilna tehnologija je posebno osmišljena za FlixBus i potpuno je prilagođena kompaniji. Sa ovim razvojem naš IT tim dobija podršku međunarodnih stručnjaka za hardver i softver za dalje inovacije.
 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce