Autobuske karte od Budimpešta do Beč aerodrom

od 1.809 din

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Budimpešta

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Najkasniji aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom polazi u 23:45. Obično autobuska vožnja između Budimpešta i Beč aerodrom traje približno 2 sata 40 minutama. Nemoj da previdiš mogućnost zastoja u saobraćaju i vreme potrebno za formalnosti na aerodromu. Preporučujemo da na aerodrom stigneš 2–3 sata pre leta.
Cena naše usluge autobuskog aerodromskog transfera od Budimpešta do Beč aerodrom kreće od 1.399,00 din. Za najbolje ponude, razmisli o putovanju van špica ili radnim danima. Kartu lako možeš da kupiš na ovom sajtu ili preko aplikacije.
Nema potrebe da štampaš svoju kartu za aerodromski transfer ako je kupljena onlajn ili preko aplikacije. Jednostavno vozaču pokaži QR kôd koji ti je stigao imejlom ili u aplikaciji pre nego što uđeš u autobus od Budimpešta do Beč aerodrom.
Aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom obuhvata rastojanje od 228 km. Putovanje obično traje 2 sata 40 minutama. Kada planiraš putovanje, ne zaboravi da uračunaš moguće gužve u saobraćaju i aerodromske procedure.
Najraniji aerodromski autobus od Budimpešta do Beč aerodrom polazi u 05:30. Kada rezervišeš svoju autobusku kartu, imaj na umu da aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom obično traje oko 2 sata 40 minutama. Ne zaboravi da uračunaš potencijalne zastoje u saobraćaju i vreme za procedure čekiranja na aerodromu. Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog poletanja.
U našim aerodromskim autobusima od Budimpešta do Beč aerodrom putnici imaju dodatni prostor za noge, pojedinačne utičnice, toalete, a najveći broj autobusa nudi besplatan Wi-Fi.
Nudimo više sigurnih načina plaćanja za tvoju kartu za aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom. Opcije između ostalih obuhvataju plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Sve dostupne opcije možeš da vidiš kada pređeš na odeljak za plaćanje. Ako imaš problema, uvek ti je na raspolaganju naša stranica za pomoć. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja ako kupuješ karte u autobusu ili na prodajnom mestu.
Za praćenje aerodromskog autobusa od Budimpešta do Beč aerodrom koristi naše praćenje autobusa u realnom vremenu. Izaberi autobusku stanicu da proveriš vreme dolaska u Beč aerodrom i pogledaš da li ima potencijalnih kašnjenja.
Na aerodromskim linijama od Budimpešta do Beč aerodrom putnici mogu da ponesu jedan komad ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg) bez dodatnih troškova. Ako treba da poneseš dodatni ili prtljag nestandardne veličine, možeš da pogledaš opcije na ovoj stranici. Ne zaboravi da pogledaš i pravilnik o prtljagu za svog avio-prevoznika.
Cena dečje karte za aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom zavisi od uzrasta deteta i vremena pravljenja rezervacije. Deca mlađa od 15 godina obično dobijaju popust za cenu karte za odrasle. U toku pravljenja rezervacije izračunavamo najnižu cenu od svih raspoloživih cena i popusta. Ako je snižena cena manja od cene karte za decu, deca putnici će platiti po toj ceni. Proveri naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Dečja kolica i sklopiva kolica mogu se besplatno odložiti u prtljažnik.
Da, naši aerodromski transferi od Budimpešta do Beč aerodrom su prilagođeni putnicima smanjene pokretljivosti. Trudimo se da naše usluge učinimo što udobnijim i pristupačnijim. Životinje za podršku su dobro došle u naše aerodromske autobuse. Osim toga, prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Da, prevoz FlixBus aerodromskim autobusom od Budimpešta do Beč aerodrom je ekološki bolji izbor od korišćenja ličnih automobila ili taksija. Možeš i da ublažiš svoje emisije ugljenika tako što ćeš izabrati opciju kompenzovanja CO₂ kada rezervišeš svoju kartu.
Autobuske stanice u Budimpešta i Beč aerodrom možeš da pronađeš na mapi na ovoj stranici. Za transfer bez stresa obavezno proveri lokaciju autobuske stanice u Beč aerodrom da stigneš na vreme za čekiranje.
Pre nego što rezervišeš svoj aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom, ne zaboravi da uzmeš u obzir sledeće faktore.
  1. Polazak – Potrudi se da dođeš na autobusku stanicu u Budimpešta na vreme: proveri opcije za prevoz do nje.
  2. Trajanje autobuskog transfera – Uzmi u obzir vreme koje je potrebno za tvoj autobuski transfer do aerodroma (približno 2 sata 40 minutama).
  3. Vreme putovanja do zone za čekiranje – Uračunaj vreme potrebno za putovanje od stanice do zone za čekiranje. Obavezno proveri gde se nalazi autobuska stanica u Beč aerodrom.
  4. Vreme dolaska pre leta – Planiraj da stigneš na aerodrom 2–3 sata pre planiranog vremena polaska. Ovo ostavlja dovoljno vremena za prijavljivanje, bezbednosne procedure i potencijalna nepredviđena kašnjenja.
Uzimanje ovih faktora u obzir pomoći će ti da isplaniraš svoj transfer do Beč aerodrom na efikasan način i putuješ bez stresa.

FlixBus aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom

Tvoja karta od Budimpešta do Beč aerodrom – cene bez premca i praktičnost

Želiš da stigneš do Beč aerodrom bez trzavica? Započni svoje putovanje sa FlixBus autobusima koji prevoze do aerodroma po ceni od samo 1.399,00 din. Rezervisanje je lako – svejedno je da li ćeš se odlučiti za našu aplikaciju ili ovaj sajt. Ne moraš da brineš jer imamo mnogo sigurnih opcija za plaćanje, do kreditnih kartica do Google Pay i Apple Pay.

Planiraj svoj aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom

Tačnost je presudna ako moraš da stigneš na let. Aerodromski transfer od Budimpešta do Beč aerodrom obuhvata 228 km i obično traje oko 2 sata 40 minutama. Ali ne smemo da zaboravimo ni nepredvidivost saobraćaja i aerodromske procedure koje oduzimaju mnogo vremena. Preporučujemo da stigneš u Beč aerodrom 2–3 sata pre leta da bi sve prošlo bez stresa. Dolazak na autobusku stanicu u Budimpešta i Beč aerodrom je prvi korak tvog putovanja. Koristi naše zgodne mape na ovoj stranici da pronađeš svoje stanice na mestu polaska i u Beč aerodrom. Planiraj transfer oko našeg najranijeg polaska u 05:30 ili potraži alternativne dostupne linije za datum polaska u toku procesa pravljenja rezervacije.

Prati svoj transfer od Budimpešta do Beč aerodrom u realnom vremenu

Budi uvek korak ispred sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu. Izaberi svoju autobusku stanicu i nikada nećeš propustiti informaciju o vremenu dolaska tvog autobusa u Beč aerodrom.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti