Autobus za Karlovac

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Karlovac

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Stizanje do Karlovac sa FlixBus-om je lako sa linijama iz 51 različitih gradova. Na svom autobuskom putovanju do Karlovac dobijaš dodatni prostor za noge, utičnice za struju i toalete. Većina naših autobusa nudi i besplatan Wi-Fi. Ne zaboravi da poneseš punjače za svoje uređaje i koristi ih u utičnicama za struju u autobusu. Uštedi na smeštaju tako što ćeš izabrati noćni autobus ako se uklapa u tvoj plan.
Kupovina autobuske karte do Karlovac je jednostavna. Možeš da rezervišeš onlajn ili upotrebiš besplatnu FlixBus aplikaciju za najpraktičnije iskustvo i najbolje ponude. Osim toga, ako ima slobodnih mesta, možeš da rezervišeš sedište u autobusu do Karlovac kada praviš rezervaciju. U ponudi su razni tipovi sedišta, kao što su panorama, sa stočićem i sedišta-ležajevi. Za plaćanje autobuske karte do Karlovac FlixBus prihvata nekoliko načina plaćanja, kao što su kreditne kartice, PayPal, Google Pay i Apple Pay. Izaberi najpraktičniji način kada dođeš do plaćanja. Možeš i da ublažiš svoje emisije ugljenika tako što ćeš izabrati opciju kompenzovanja CO₂ kada rezervišeš svoju kartu za FlixBus.
Sa FlixBus-om ne moraš da nosiš malo stvari kada kreneš za Karlovac. Tvoja autobuska karta obuhvata BESPLATAN prevoz jednog komada ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg). Za informacije o dodatnom ili prtljagu nestandardne veličine pogledaj ovu stranicu. Mnogi naši autobusi imaju nosače za bicikle u zadnjem delu ili specijalizovane navlake za bicikle. Pogledaj ovaj link za smernice za prevoz bicikla do Karlovac i pogledaj ovaj link za cene prevoza bicikla.
Da, svi FlixBus autobusi do Karlovac imaju opremu za putnike sa smanjenom pokretljivošću? Trudimo se da naši autobusi budu što udobniji i što pristupačniji za ljude sa invaliditetom i ograničenom pokretljivošću. U svim FlixBus autobusima koji prevoze do Karlovac dozvoljen je prevoz životinja za podršku. Prevoz invalidskih kolica, sklopivih invalidskih kolica, pomoćnih sredstava za hodanje i drugih uređaja za olakšavanje kretanja je besplatan.
Ako se planovi promene, otkazivanje ili menjanje autobuske karte do Karlovac moguće je do 15 minuta pre polaska. Poseti naše stranice sa pravilnikom o otkazivanju i vodič za izmene za više informacija.
Svoju autobusku kartu do Karlovac iskoristi tako što ćeš vozaču pokazati QR kôd iz imejla sa potvrdom ili FlixBus aplikaciju. Nema potrebe da štampaš kartu!
U Karlovac postoji jedna autobuska stanica. Pronađi njenu lokaciju na mapi na ovoj stranici.
FlixBus nudi povoljna autobuska putovanja do Karlovac, sa cenom od svega 709,00 din u zavisnosti od mesta polaska.
Da, deca mlađa od 15 godina plaćaju niže cene autobuskog prevoza do Karlovac. Izračunavamo najpovoljniju cenu za tebe uračunavajući sve dostupne popuste. Ako je cena sa popustom niža od cene dečje karte, primeniće se ista cena. Za više detalja pročitaj naše propise o putovanju dece i rezervaciji sedišta. Sklopiva kolica se mogu prevoziti besplatno autobusom do Karlovac.

Turističke informacije za Karlovac

Opšte informacije o Karlovac

Grad na četiri reke, udaljen tek 50 kilomatara od Zagreba i iako ga mnogi zbog njegovog polozaja posećuju usput na putu do mora, to je grad koji s razlogom može biti tvoje glavno odredište na sledećem putovanju. Reke Kupa, Korna, Mrežnica i Dobra ga okružuju i privlače sve veći broj turista, kao odredište za aktivni odmor. Leti se možete osvežiti u rekama, a na proleće i jesen zbog vodostaja je prava destinacija ta ljubitelje raftinga, kanua i kajaka. Iako kraća, reka Mrežnica se izdvaja zbog svojih sedrenih stena.

Karlovac: Atrakcije

Karlovac je prozvan i gradom parkova, pre nekoliko godina u švajcarskom gradu Luganu je nagrađen prestižnim priznanjem „Green capital of Croatia”. Grad se posebno ponosi Vrbanićevim parkom iliti perivojem, koji je otvoren krajem 19. veka između „Karlovačke zvijezde“ i reke Korane. Sastoji se iz tri dela, engleski park, francuski park i deo sa četinarskom šumom. Glavni trg se nalazi u samom centru grada i nosi ime po banu Jelačiću, na njemu se nalazi i spomenik Svetom trojstvu, koji je izgrađen krajem 17. veka nakon epidemije kuge.

Karlovac: Kultura i istorija

Odluka o izgranji Karlovca doneta je u drugoj polovini 16. veka u Bruku na Muri. Novi grad, tadašnji Karstadt, trebao je da bude moderna tvrđava sa osnovnom svrhom da brani teritoriju od turskih osvajača. Gradski zidovi su izgrađeni u obliku pravilne šestokrake zvezde, u tom periodu kao idealni renesansi grad po formi. Sa gradskih zidina, kako ih lokalno zovu karlovačka zvijezda, pruža se pogled na okolinu, koji ne treba propustiti. Još jedan simbol grada je i Jozefina, put koji spaja Karlovac i Senj, dva strateški važna utvrđenja u to vreme. Izgradnju puta je naredio car Josip II krajem 18. Veka. Na „nultom metru“ gde počinje put postavljen je i miljokaz, spomenik koji sadrži informacije o udaljenosti drugih mesta (u germanskim miljama) od Karlovca.

Noćni život u Karlovac

Iako Karlovac verovatno nećeš posetiti na prvom mestu zbog noćnog života, svejedno u gradu možeš pronaći mesta za zabavu u večernjim satima. Za ležerniji provod tu su kafići poput Gradske straže, Green bar-a i Classic-a, koji se smatraju najpopularnijim u gradu. Za provod do kasnih večernjih sati tu su noćni klubovi Pink pub i River pub. A ako se u Karlovcu nađeš krajem juna, svakako pogledaj „karlovački krijes“, najstariju manifestaciju kada grad pozdravlja leto paljenjem velike vatre, prizor je zaista spektakularan.

Autobusi od i do Karlovac

Pronađi autobuske karte po najpristupačnijim cenama od i do Karlovac

Tražiš karte po najpristupačnijoj ceni od ili do Karlovac? Imamo sve što tražiš od autobusa koji povezuju Karlovac za svega 709,00 din – i uštedećeš još više ako rezervišeš unapred. Imamo 1 stanicu u Karlovac i do nje možeš da stigneš od 51 gradovi polaska. Proveri u FlixBus mreži da li ima linija u tvom gradu!

Zašto da putuješ od ili do Karlovac sa FlixBus-om

FlixBus je spoj pristupačnih cena i udobnosti i svojim putnicima pruža vrhunski doživljaj putovanja. Uživaj u udobnom putovanju od ili do Karlovac uz naše usluge u vozilu, kao što su besplatan Wi-Fi i utičnice za struju. Izaberi omiljeno sedište dok praviš rezervaciju i putuj spokojno, znajući da cena tvoje karte pokriva jedan komad ručnog prtljaga i jednu torbu.

Kako da rezervišeš autobusku kartu od ili do Karlovac

Rezervisanje karte za FlixBus je lako: na ovom veb-sajtu ili u besplatnoj FlixBus aplikaciji možeš da rezervišeš kartu u svega nekoliko klikova. Kada kupuješ kartu od ili do Karlovac onlajn, možeš da izabereš između različitih sigurnih onlajn načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, Paypal, Google i Apple Pay. Druga mogućnost je da platiš u gotovini u autobusu ili na prodajnom mestu.

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti