Autobus za Bergamo-Orio al Serio (aerodrom)

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Bergamo-Orio al Serio (aerodrom)

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Nemoj da se stresiraš zbog pakovanja za FlixBus aerodromski transfer od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom). Tvoja karta obuhvata BESPLATAN prevoz jednog komada ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg). Za više informacija o prevozu dodatnog ili prtljaga nestandardne veličine poseti ovu. stranicu Takođe uporedi i pravilnik o prtljagu avio-prevoznika i osiguraj putovanje bez stresa.
U Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) imamo 2 FlixBus stanica. Možeš da ih pronađeš na mapi na ovoj stranici. Ako letiš iz Bergamo-Orio al Serio (aerodrom), obavezno proveri rastojanje i izračunaj potrebno vreme putovanja od stanice do mesta polaska na aerodromu i uživaj u putovanju bez stresa.
Putuj sa FlixBus-om od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) po pristupačnoj ceni. Cena karte može iznositi svega 499,00 din, u zavisnosti od mesta polaska!
Svoju FlixBus kartu za putovanje od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) iskoristi tako što ćeš jednostavno pokazati PDF potvrdu o rezervaciji koja ti je stigla imejlom ili kartu sačuvanu u FlixBus aplikaciji. Nema potrebe da štampaš kartu: samo je pokaži vozaču u digitalnom obliku na ulasku u autobus.
Kada praviš rezervaciju za putovanje od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom), možeš da rezervišeš željeno sedište ako je slobodno. U ponudi si panorama sedišta, sedišta sa stočićem ili sedišta-ležajevi. Za više informacija poseti našu stranicu za rezervaciju sedišta.
Nudimo više načina plaćanja za tvoju kartu od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom). Između ostalog, možeš da izabereš plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Izaberi željeni način u odeljku za plaćanje. Ako naiđeš na probleme, poseti našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja kada kartu kupuješ u autobusu ili na našim prodajnim mestima.
Da, izbor našeg aerodromskog autobusa od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) je zeleni izbor. On smanjuje emisije ugljenika u poređenju sa ličnim automobilima ili avionima. Pomozi nam da ostvarimo svoj cilj za nultu emisiju i označi polje za kompenzovanje CO₂ kada praviš rezervaciju!
Sa FlixBus-om dolazak ili polazak iz Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) je lako sa linijama iz 74 gradova. Razmisli o našim noćnim autobusima i uštedi na smeštaju.
Rezervisanje sedišta u FlixBus aerodromskom autobusu od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) je jednostavno i lako. Možeš da rezervišeš onlajn tako što ćeš izabrati aerodrom polaska i dolaska i izabrati željeni datum putovanja. Za najbolje ponude upotrebi besplatnu FlixBus aplikaciju.
Apsolutno! Naši aerodromski transferi od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) namenjeni su svima, uključujući i putnike sa invalidskim kolicima, životinjama za podršku ili trudnice.
Naravno, putnici mlađi od 15 godina dobijaju karte sa popustom za naše aerodromske linije od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom). Trudimo se da ponudimo najbolju cenu u trenutku pravljenja rezervacije, a ona može biti i niža od cene za decu. Za više detalja pogledaj naše propise o putovanju dece. Ne zaboravi da je prevoz kolica ili sklopivih kolica besplatan!
Naši aerodromski transferi od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) obećavaju udobno putovanja sa dosta prostora za noge, utičnicama za struju i toaletima u vozilima. Većina naših autobusa takođe ima besplatan Wi-Fi. Zato ne zaboravi da poneseš punjače za svoje uređaje i iskoristi naše utičnice u vozilima.

Doživi neverovatnu lakoću transfera od/do aerodroma u Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) sa FlixBus-om

Jednostavan proces rezervisanja

Započni svoje putovanje do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) izuzetno jednostavnim procesom rezervisanja. Uz karte dostupne po ekonomičnoj ceni od 499,00 din, FlixBus nudi i različite opcije za plaćanje, uključujući kreditne kartice, PayPal i Google Pay. Za pitanja u vezi sa plaćanjem obrati se našoj specijalizovanoj korisničkoj podršci.

Strateške lokacije stanica

FlixBus pruža optimalno povezivanje i nudi ti 2 stanica u Bergamo-Orio al Serio (aerodrom); Bergamo Airport Bus Station, Bergamo (Orio al Serio Airport - BGY). Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) je dostupna iz brojnih gradova polaska, što ti omogućuje da dođeš do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) mnogo pre leta.

Praćenje u realnom vremenu

Budi u toku sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu i prati status svog autobusa od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom) svake sekunde.

Planiraj transfer od ili do Bergamo-Orio al Serio (aerodrom).

Ako letiš iz Bergamo-Orio al Serio (aerodrom), pre nego što rezervišeš autobusku kartu, preporučujemo da razmisliš o trajanju transfera, trajanju putovanja do zone za čekiranje na aerodromu i o idealnom vremensku dolaska pre leta. Ako slećeš u Bergamo-Orio al Serio (aerodrom), uzmi u obzir trajanje procedure na aerodromu i drugih mogućih formalnosti i pronađi autobusku stanicu na aerodromu pre nego što kupiš autobusku kartu. Ako uzmeš u obzir ove faktore, imaćeš efikasan transfer od ili do aerodroma u Bergamo-Orio al Serio (aerodrom). Doživi sa FlixBus-om spoj pristupačnih cena, udobnosti i praktičnosti!

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti