Autobus za Aerodrom Varšava

Zdravlje i bezbednost

Zaštiti sebe i druge dok putuješ sa nama.
Saznaj više

Velika autobuska mreža

Izaberi jednu od 3,000 destinacija u 35 zemalja i otkrij Evropu sa FlixBus-om.
Na našu mrežu

Ekološko putovanje

Pokazalo se da naši efikasni autobusi imaju odličan karbonski otisak po prevezenom putniku/kilometru.
Putovanje autobusom i ekologija

Doputuj na vreme

Prevešćemo te udobno i na vreme: 9 od 10 naših autobusa stiže na vreme.
Aktuelni red vožnje

Na ovoj stranici


Autobuske stanice u Aerodrom Varšava

Imaj u vidu: na tvojoj karti će se nalaziti najaktuelniji podaci o adresi.

Otkrij sve destinacije

Uobičajena Pitanja

Putuj sa FlixBus-om od ili do Aerodrom Varšava po pristupačnoj ceni. Cena karte može iznositi svega 269,00 din, u zavisnosti od mesta polaska!
Svoju FlixBus kartu za putovanje od ili do Aerodrom Varšava iskoristi tako što ćeš jednostavno pokazati PDF potvrdu o rezervaciji koja ti je stigla imejlom ili kartu sačuvanu u FlixBus aplikaciji. Nema potrebe da štampaš kartu: samo je pokaži vozaču u digitalnom obliku na ulasku u autobus.
Kada praviš rezervaciju za putovanje od ili do Aerodrom Varšava, možeš da rezervišeš željeno sedište ako je slobodno. U ponudi si panorama sedišta, sedišta sa stočićem ili sedišta-ležajevi. Za više informacija poseti našu stranicu za rezervaciju sedišta.
Nudimo više načina plaćanja za tvoju kartu od ili do Aerodrom Varšava. Između ostalog, možeš da izabereš plaćanje karticom, PayPal, Google Pay. Izaberi željeni način u odeljku za plaćanje. Ako naiđeš na probleme, poseti našu stranicu za pomoć u vezi sa plaćanjem. Imaš i mogućnost gotovinskog plaćanja kada kartu kupuješ u autobusu ili na našim prodajnim mestima.
Imamo jednu FlixBus stanicu u Aerodrom Varšava. Njenu lokaciju možeš da nađeš na mapi na ovoj stranici. Ako letiš iz Aerodrom Varšava, obavezno proveri rastojanje i izračunaj potrebno vreme putovanja od stanice do mesta polaska na aerodromu i uživaj u putovanju bez stresa.
Nemoj da se stresiraš zbog pakovanja za FlixBus aerodromski transfer od ili do Aerodrom Varšava. Tvoja karta obuhvata BESPLATAN prevoz jednog komada ručnog prtljaga (30x42x18 cm, težine do 7 kg) i jedan komad prtljaga (50x80x30 cm, težine do 20 kg). Za više informacija o prevozu dodatnog ili prtljaga nestandardne veličine poseti ovu. stranicu Takođe uporedi i pravilnik o prtljagu avio-prevoznika i osiguraj putovanje bez stresa.
Naravno, putnici mlađi od 15 godina dobijaju karte sa popustom za naše aerodromske linije od ili do Aerodrom Varšava. Trudimo se da ponudimo najbolju cenu u trenutku pravljenja rezervacije, a ona može biti i niža od cene za decu. Za više detalja pogledaj naše propise o putovanju dece. Ne zaboravi da je prevoz kolica ili sklopivih kolica besplatan!
Apsolutno! Naši aerodromski transferi od ili do Aerodrom Varšava namenjeni su svima, uključujući i putnike sa invalidskim kolicima, životinjama za podršku ili trudnice.
Da, izbor našeg aerodromskog autobusa od ili do Aerodrom Varšava je zeleni izbor. On smanjuje emisije ugljenika u poređenju sa ličnim automobilima ili avionima. Pomozi nam da ostvarimo svoj cilj za nultu emisiju i označi polje za kompenzovanje CO₂ kada praviš rezervaciju!
Naši aerodromski transferi od ili do Aerodrom Varšava obećavaju udobno putovanja sa dosta prostora za noge, utičnicama za struju i toaletima u vozilima. Većina naših autobusa takođe ima besplatan Wi-Fi. Zato ne zaboravi da poneseš punjače za svoje uređaje i iskoristi naše utičnice u vozilima.
Rezervisanje sedišta u FlixBus aerodromskom autobusu od ili do Aerodrom Varšava je jednostavno i lako. Možeš da rezervišeš onlajn tako što ćeš izabrati aerodrom polaska i dolaska i izabrati željeni datum putovanja. Za najbolje ponude upotrebi besplatnu FlixBus aplikaciju.
Sa FlixBus-om dolazak ili polazak iz Aerodrom Varšava je lako sa linijama iz 191 gradova. Razmisli o našim noćnim autobusima i uštedi na smeštaju.

Doživi neverovatnu lakoću transfera od/do aerodroma u Aerodrom Varšava sa FlixBus-om

Jednostavan proces rezervisanja

Započni svoje putovanje do Aerodrom Varšava izuzetno jednostavnim procesom rezervisanja. Uz karte dostupne po ekonomičnoj ceni od 269,00 din, FlixBus nudi i različite opcije za plaćanje, uključujući kreditne kartice, PayPal i Google Pay. Za pitanja u vezi sa plaćanjem obrati se našoj specijalizovanoj korisničkoj podršci.

Strateške lokacije stanica

FlixBus pruža optimalno povezivanje i nudi ti strateški lociranu stanicu u Aerodrom Varšava; Varšava aerodrom Chopina. Aerodrom Varšava je dostupna iz brojnih gradova polaska, što ti omogućuje da dođeš do Aerodrom Varšava mnogo pre leta.

Praćenje u realnom vremenu

Budi u toku sa našim praćenjem autobusa u realnom vremenu i prati status svog autobusa od ili do Aerodrom Varšava svake sekunde.

Planiraj transfer od ili do Aerodrom Varšava.

Ako letiš iz Aerodrom Varšava, pre nego što rezervišeš autobusku kartu, preporučujemo da razmisliš o trajanju transfera, trajanju putovanja do zone za čekiranje na aerodromu i o idealnom vremensku dolaska pre leta. Ako slećeš u Aerodrom Varšava, uzmi u obzir trajanje procedure na aerodromu i drugih mogućih formalnosti i pronađi autobusku stanicu na aerodromu pre nego što kupiš autobusku kartu. Ako uzmeš u obzir ove faktore, imaćeš efikasan transfer od ili do aerodroma u Aerodrom Varšava. Doživi sa FlixBus-om spoj pristupačnih cena, udobnosti i praktičnosti!

Usluge u vozilu zavise od raspoloživosti